SZOLGÁLTATÁSOK​

Szolgáltatások vállalkozásoknak és magánszemélyeknek

Eseti légtér teljes körű ügyintézés

Segítünk eseti légtered igénylésében, így jelentős adminisztrációs terhet tudunk levenni a válladról, hogy neked csak a feladatodra kelljen fókuszálni.

Vállalati megoldások

Többlépcsős folyamat során megvizsgáljuk a pilóta nélküli légijárművek alkalmazhatóságának lehetőségét vállalkozásodban és támogatunk a projekt kivitelezésében és a projekt megvalósítása után is.

Speciális kategóriájú műveletek engedélyei

Vállaljuk műveleti engedélyek és könnyű pilóta nélküli légijármű üzembentartói tanúsítvány (LUC) ügyintézését.

Online szakmai konzultáció

Szakmai tanácsadást nyújtunk speciális, egyénre és esetre szabott kérdésekben, így neked nem kell végig bogarásznod a jogszabályokat és eljárásokat, csak kérdezned kell és mi válaszolunk.

Drón felelősség- biztosítás

Csapatunk a Groupama biztosító mellett tette le voksát, mivel egyhangúan gondoljuk azt, hogy az általuk kínált konstrukciók a legjobbak a piacon.

Magánszemélyeknek és vállalkozásoknak

Eseti légtér ügyintézés

Eseti légteret kell igényelni lakott terület feletti drónozáshoz, tűzijátékhoz, légibemutatókhoz, repülőrendezvényekhez és versenyekhez.

Ha nem szeretnél az adminisztrációs terhekkel foglalkozni, akkor bízd ránk az eseti légtered igénylésével kapcsolatos teljes ügyintézését.

Speciális kategóriájú műveletek engedélyei

A nyílt kategóriájú műveletekből kiszoruló, de még nem engedélyköteles reptetésekhez hatósági engedélyre van szükség, amelyekre jelenleg három megoldást kínál a jogszabály.

UAS-Üzembentartói nyilatkozat

Speciális kategóriájú UAS-műveletek végrehajtásához bizonyos esetekben elegendő, ha az UAS-üzembentartó nyilatkozatot ad be a hatóságnak.

C5 és C6 UAS  OSZTÁLYÚ DRÓNOK HIÁNYA MIATT JELENLEG MÉG NEM LEHETSÉGES!

Műveleti engedély

Amennyiben az UAS-művelet nem felel meg a nyílt kategóriára vonatkozó általános szabályoknak együttesen, akkor az UAS-üzembentartónak műveleti engedélyre lesz szükséges.

Könnyű UAS-Üzembentartói tanúsítvány

Az UAS-üzembentartójának lehetősége van könnyű UAS-üzembentartói tanúsítványt (LUC-ot) szerezni, ebben az esetben nincs szüksége külön műveleti engedélyre vagy UAS-üzembentartói nyilatkozat benyújtására…

Vállalkozásoknak

Vállalati megoldások

Megvizsgáljuk, kidolgozzuk és támogatjuk ügyfeleink elképzeléseit a pilóta nélküli légijárművek felhasználásával kapcsolatosan az alkalmazási lehetőségek legszélesebb palettáján.

Támogatjuk ötletedet a megvalósíthatósági elemzéstől egészen az első felszállásig és azután is.

Magánszemélyeknek és Vállalkozásoknak

szakmai konzultáció

A konzultáció során szakmai segítséget nyújtunk egyedi légtérhasználati, drónhasználati, drón jogszabályi, biztosítási és repülőtér üzemeltetéssel kapcsolatos kérdésekben.

Magánszemélyeknek és Vállalkozásoknak

Drón felelősség-biztosítás

A drónos műveletekhez felelősségbiztosítással kell rendelkezned, attól függően, hogy milyen tömegű drónt szeretnél reptetni.

A biztosítás összeghatára függ a művelet céljától is!