Vállalati megoldások

Támogató partnerként vagyunk jelen

Akár már az ötlet kidolgozása során is segítünk vállalkozásodnak a pilóta nélküli légijárművek szabályos és eredményes alkalmazásában.

Tervezed a drónok vállalkozásodon belüli alkalmazását?

Tudod, hogyan használd a drónokat, de nem tudod mire? Vagy éppen a cél tiszta, csak a hogyan kérdéses? Megvalósítható-e a terved?

Kész ötleted van, de nem tudod, hogyan valósítsd meg?

Számos nehézség merült fel, melyekkel jó lenne, ha szakértők foglalkoznának? Szeretnél csak azzal foglalkozni, amihez értesz? Jó lenne, ha terved nem csak a fióknak készülne?

Szükséged van egy támogató partnerre a drónos projekted során?

Támogatunk téged a projekt megvalósítása során. Szakértelmünket és tapasztalatunkat a drónok vállalkozásodba integrálására használjuk.

Megoldás cégednek

Szolgáltatásunk célja, hogy megvizsgáljuk, kidolgozzuk és támogassuk ügyfeleink elképzeléseit a pilóta nélküli légijárművek felhasználásával kapcsolatosan az alkalmazási lehetőségek legszélesebb palettáján.

Az ötlet

Támogatunk ötleted megvalósításában

Meghallgatjuk elképzelésed,
felmérjük a lehetőségeket,
elmondjuk hogyan kezdj neki,
támogatunk a megvalósításban,
ott leszünk, ha szükség van ránk … akár az első felszállás után is.

konzultáció

megismerjük az elképzelésedet

Ötleteid és elképzeléseid megismerése után konzultáció keretében átbeszéljük annak részleteit és közösen összegyűjtjük mindazon információkat, melyek elengedhetetlenek a megvalósíthatósági elemzés kivitelezéséhez.

Megvalósíthatóság

Tanulmányt készítünk

A begyűjtött információk alapján megvizsgáljuk az UAS-ok vállalkozásodban való alkalmazásának technikai, jogi, eljárási és akár pénzügyi lehetőségeit is.

A felmérés után biztos lehetsz abban, hogy ötleted kivitelezhető-e és üzleti szempontból is képes hozni az elvárt eredményt.

tervezés

Kivitelezési projektterv

Elkészítjük neked az ötleted teljes kivitelezéséhez szükséges projekttervet, amely lépésről-lépésre tartalmazza a megvalósításához szükséges teendőket. Ennek birtokában akár önállóan is képes leszel új tevékenységed bevezetésére.

Kivitelezés

támogatunk akár az első felszállás után is

Elkészítjük neked az ötleted teljes kivitelezéséhez szükséges projekttervet, amely lépésről-lépésre tartalmazza a megvalósításához szükséges teendőket. Ennek birtokában akár önállóan is képes leszel új tevékenységed bevezetésére.

Jelentkezz konzultációra!

A szakmai konzultáció díja 7.500 Ft+Áfa megkezdett 30 percenként.

Annak érdekében, hogy tanácsot és a későbbiekben egy részletes árajánlatot tudjunk készíteni vállalkozásod számára a szakmai konzultáció elengedhetetlen. Az online konzultációra a lenti űrlapon keresztül tudsz jelentkezni. A konzultáció idejének pontosítása érdekében az űrlap beérkezését követően legkésőbb 1 munkanapon belül telefonon vagy e-mailben felkeresünk.

Konzultációs űrlap

Ajánlatkérő űrlap

szakmai konzultáció

Amennyiben konkrét kérdéseid vannak és szeretnéd te magad megvalósítani az elképzeléseidet, akkor ajánljuk figyelmedbe szakmai konzultációs szolgáltatásunkat.