Online szakmai konzultáció

Az online konzultáció során szakmai segítséget nyújtunk egyedi légtérhasználati, drónhasználati, drón jogszabályi, biztosítási és repülőtér üzemeltetéssel kapcsolatos kérdésekben.

A szakmai konzultáció díja 7.500 Ft+Áfa megkezdett 30 percenként.

Az online konzultációra a lenti űrlapon keresztül tudsz jelentkezni. A konzultáció idejének pontosítása miatt az űrlap beérkezését köveőten 1-2 munkanapon belül telefonon vagy emailben felkeresünk.

A konzultációs időpont rögzítésének feltétele a konzultáció előtt kiállított díjbekérő rendezése. A díjbekérő rendezése után számlát állítunk ki.

Milyen esetben ajánljuk a konzultációt?

  • Ha elakadtál egy jogszabály értelmezésével, vagy
  • olyan egyedi, nehezen megfogható problémával találod szembe magad, ahol inkább hiteles és megbízható szakértőkre lenne szükséged, illetve
  • nem áll rendelkezésedre elegendő idő a hosszadalmas jogszabályok átvizsgálására,

akkor állunk rendelkezésedre.

Garantáljuk, hogy minden esetben a hatályos jogszabályoknak megfelelő tanácsokkal látunk el.

Mindemellett javasoljuk, hogy lépj be a zárt Légtér Facebook csoportunkba, amit azért hoztunk létre, hogy a mindenkit érintő változásokról adjunk tájékoztatást, valamint általános kérdésekben tudjunk segíteni. A gyakran ismételt kérdésekre pedig létrehoztunk egy Tudástár oldalt, ahol témakörökre bontva tájékozódhatsz.

Kinek ajánljuk a konzultációnkat?

Amennyiben vállalkozásod vagy akár hobbi tevékenységed szorosan kapcsolódik a drónozáshoz vagy bármilyen légtérhasználathoz.

Szakmai partnerként biztosítani tudjuk számodra, hogy a tevékenységedet a hatályos jogszabályoknak megfelelően, a bírságokat elkerülve, nyugodtan a szakmádra fókuszálva végezd.

Jelentkezz konzultációnkra!