cégünk

2015 óta a légtér felhasználók szolgálatában

Cégünk 2015 óta áll a légtér felhasználók rendelkezésére különböző szakmai szolgáltatásokkal, amelyek célja ügyfeleink tehermentesítése és támogatása a bonyolult szabályozási kérdéskörökben és engedélyeztetési eljárásokban.

Elégedett ügyfélkör

Az elmúlt évek során magánszemélyek és vállalkozások százait segítettük szolgáltatásainkkal.

Megoldás fókusz

Kiemelten fontos számunkra, hogy ügyfeleink saját szakterületeikre koncentrálhassanak, a mi feladatunk, hogy ügyfeleinknek megoldást találjunk problémáikra.

A közösség szolgálatában

Ingyenes tájékoztató anyaginkkal és előadásokkal segítjük a drónos társadalmat, a Facebook csoportunk pedig mára egy egymást segítő közösséggé nőtte ki magát.

Légtér.hu Kft.

A Légtér.hu Kft. több mint öt éve kezdte meg működését, magas színvonalú szolgáltatásaink kialakításában nem csak a drónszakmában, hanem a légiközlekedés más szakterületein is elismert kollégák nyújtottak segítséget. Cégünk az egyedülálló Légtérkereső térinformatikai rendszerrel vált ismertté a légtérfelhasználók körében, mára azonban a drónszektor meghatározó szereplőjévé is váltunk. Teljeskörű megoldást nyújtunk a drónszabályozásnak való megfeleléshez, a hobbi felhasználók és a professzionális ipari szerepelők részére egyaránt. Partnereink számára az engedélyeztetési eljárások teljeskörű lefolytatását biztosítjuk, illetve térképes felülettel segítjük a legális drónhasználatot. Cégünk piacvezető a távpilóta képzés területén, modern oktatási rendszerünk és minőségi tananyagunk segíti a repülés biztonságos végrehajtásához szükséges távpilóta kompetencia megszerzését. Ügyfeleink részére személyre szabott konzultációt, pénzügyi és szakmai tanácsadást biztosítunk a dróniparban kitűzött céljaik megvalósításához. A szakma kulcsszereplőivel kialakított jó kapcsolat eredményeként cégünk csomóponti szerepet tölt be a légiközlekedésben.

Csipak-Török Ágnes

Közlekedésmérnöki tanulmányaim során kerültem először kapcsolatba a légiközlekedéssel és természetesen rám is igaz, hogy szinte azonnal magával ragadott a repülés világa. Az egyetemi éveim alatt ismerkedtem meg a drónok felhasználási lehetőségivel és az alkalmazásukban nyíló kihívásokkal.  Az elmúlt években a drónok légtérbe integrálásának lehetőségeiről, repülésbiztonsági hatásairól, valamint a drónszabályozásról több tanulmányt és cikket publikáltam. A korábbi cikkeimet és a diplomamunkámat megtaláljátok a Légtér.hu oldal Letöltései között.

Pályafutásomat az állami szektorban kezdtem, légiközlekedési referensként betekintést nyertem a magyar és az Európai Uniós jogalkotási folyamatokba, valamint a hatósági eljárásokba egyaránt.

A Légtér.hu egyik cégvezetőjeként repülésszakmai szempontból felügyelem a https://terkep.legter.hu Légtérkereső fejlesztését, képzésvezetőként irányítom a vállalkozás oktatási tevékenységét, valamint légtérkijelöléssel és repülőtér üzemben tartással kapcsolatos szakmai tanácsadást nyújtok. Konferenciákon, fórumokon és továbbképzéseken általában drónszabályozással kapcsolatos témák előadójaként találkozhattatok már velem, illetve a Légtér.hu oktatójaként légiközlekedési alapismereteket és repülésbiztonsággal kapcsolatos ismereteket tanítok.

Fontosnak tartom a hitelességet, ezért napi szinten nyomon követem a drónokkal kapcsolatos változásokat, ezáltal biztosíthatom, hogy ügyfeleink számára naprakész és szakmailag korrekt tájékoztatást nyújtunk.

Tuzson Gergely

2007-ben az informatikai, elektronikai és szoftverfejlesztési vállalkozását robothelikopter fejlesztéssel és gyártással bővítette. Az általa megvalósított eszközt kísérleti projektekben légi távérzékelésre alkalmazták, a távérzékelés később önálló vállalkozássá fejlődött. 

A távérzékelési és számítástechnikai vállalkozások sikeres vezetése mellett a Légtér.hu Kft. egyik alapítójaként a cég műszaki fejlesztéséért felelős.
2015-ben elvállalta a Drónpilóták Országos Egyesületének elnöki tisztségét, később, 2018 év végén pedig felkérték a Repülő és Légisport Szövetség elnöki tisztségére, ezért elköszönt az egyesület vezetésétől. A szövetség elsősorban a kisgépes repülést és a légisportokat fogja össze, ugyanakkor elnökként kiemelten fontosnak tartja a szövetség, a piaci és állami szereplők közötti jó kapcsolatrendszer kialakítását és fenntartását.

Sándor Csaba

Építőmérnök, térinformatikai szakmérnök, geoinformatikai fejlesztő, elemző, a térinformatika gyakorlati alkalmazásának aktív előmozdítója. 20 éves térképes rendszerek tervezésében, fejlesztésében szerzett gyakorlattal és 10 éves vállalkozói múlttal rendelkezik. Életének jelenleg is része a térinformatikai fejlesztés és légi távérzékelés, melyek nagyban átfednek a Légtér.hu-ban végzett tevékenységével. 

A vállalkozás alapító tagjaként az aktuális kihívás számára a Légtér.hu térképes légtérkereső és a cég egyéb informatikai fejlesztéseinek koordinálása.

Buday Bence

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen megszerzett Közlekedésmérnök alap és mester diplomával a légiközlekedésben helyezkedtem el pályakezdőként. A légiközlekedés és a repülés világa magával repített és így számos szereplő tevékenységét megismerhettem, illetve dolgozhattam is benne, melynek köszönhetően hasznos szaktudást szereztem. 

Munkáim során beleláttam és segítettem a légitársaságok karbantartási folyamatainak menedzselését, a megértettem a hatósági eljárásokat és támogattam a jogalkotást. Több alkalommal képviselhettem a hazai álláspontot EU Bizottsági és EASA tanácskozásokon.

A digitális marketing rendszer kiépítés és üzemeltetés iránti érdeklődésem felerősödése a saját vállalkozás felé terelt, melynek köszönhetően kerültünk közös nevezőre a Légtér.hu csapatával és dolgozunk már együtt hosszabb ideje.

Kiszervezett marketing divízió formájában támogatjuk a Légtér.hu-t ügyfélszerzésben, értékesítésben, kommunikációban, illetve tartalomkészítésben.

Borbély Bence

Közgazdászként kezdtem pályafutásomat, miután Marketing mesterszakos diplomát szereztem a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi karán. Karrierem során folyamatosan mélyültem el az online marketing és az adatvezérelt marketing területén.

Több különböző iparágban tevékenykedő cég marketing tevékenységén dolgoztam, valamint társtulajdonosként egy adatelemző szoftvert fejlesztő cég felépítésében és működtetésében is részt vettem.
Az eddig évek során elsajátítottam a marketing rendszerek felépítéséhez és eredményes működtetéséhez szükséges tudást, amelyet a Full Funnel Marketingen keresztül, ügyfeleink vállalkozásában kamatoztatunk.
Kiszervezett marketing divízió formájában támogatjuk a Légtér.hu-t ügyfélszerzésben, értékesítésben, kommunikációban, illetve tartalomkészítésben.

KAPCSOLAT​

A megkereséseket elsősorban e-mailben várjuk, kozultációra csak előre egyezetett időpontban van lehetőség!

Légtér.hu Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság
Székhely: 1112 Budapest, Kőérberki út 36/A
E-mail: legter@legter.hu
Bankszámlaszám: 10400140-50526866-56901001
Adószám: 25387959-2-43
Közösségi adószám: HU25387959
Cégjegyzékszám: 01-09-272264

írj nekünk!