cégünk

2015 óta a légtér felhasználók szolgálatában

Cégünk 2015 óta áll a légtér felhasználók rendelkezésére különböző szakmai szolgáltatásokkal, amelyek célja ügyfeleink tehermentesítése és támogatása a bonyolult szabályozási kérdéskörökben és engedélyeztetési eljárásokban.

Elégedett ügyfélkör

Az elmúlt évek során magánszemélyek és vállalkozások százait segítettük szolgáltatásainkkal.

Megoldás fókusz

Kiemelten fontos számunkra, hogy ügyfeleink saját szakterületeikre koncentrálhassanak, a mi feladatunk, hogy ügyfeleinknek megoldást találjunk problémáikra.

A közösség szolgálatában

Ingyenes tájékoztató anyaginkkal és előadásokkal segítjük a drónos társadalmat, a Facebook csoportunk pedig mára egy egymást segítő közösséggé nőtte ki magát.

Légtér.hu Kft.

A Légtér.hu Kft. több mint öt éve kezdte meg működését, magas színvonalú szolgáltatásaink kialakításában nem csak a drónszakmában, hanem a légiközlekedés más szakterületein is elismert kollégák nyújtottak segítséget. Cégünk az egyedülálló Légtérkereső térinformatikai rendszerrel vált ismertté a légtérfelhasználók körében, mára azonban a drónszektor meghatározó szereplőjévé is váltunk. Teljeskörű megoldást nyújtunk a drónszabályozásnak való megfeleléshez, a hobbi felhasználók és a professzionális ipari szerepelők részére egyaránt. Partnereink számára az engedélyeztetési eljárások teljeskörű lefolytatását biztosítjuk, illetve térképes felülettel segítjük a legális drónhasználatot. Cégünk piacvezető a távpilóta képzés területén, modern oktatási rendszerünk és minőségi tananyagunk segíti a repülés biztonságos végrehajtásához szükséges távpilóta kompetencia megszerzését. Ügyfeleink részére személyre szabott konzultációt, pénzügyi és szakmai tanácsadást biztosítunk a dróniparban kitűzött céljaik megvalósításához. A szakma kulcsszereplőivel kialakított jó kapcsolat eredményeként cégünk csomóponti szerepet tölt be a légiközlekedésben.

Csipak-Török Ágnes

Közlekedésmérnöki tanulmányaim során kerültem először kapcsolatba a légiközlekedéssel és természetesen rám is igaz, hogy szinte azonnal magával ragadott a repülés világa. Az egyetemi éveim alatt ismerkedtem meg a drónok felhasználási lehetőségivel és az alkalmazásukban nyíló kihívásokkal.  Az elmúlt években a drónok légtérbe integrálásának lehetőségeiről, repülésbiztonsági hatásairól, valamint a drónszabályozásról több tanulmányt és cikket publikáltam. A korábbi cikkeimet és a diplomamunkámat megtaláljátok a Légtér.hu oldal Letöltései között.

Pályafutásomat az állami szektorban kezdtem, légiközlekedési referensként betekintést nyertem a magyar és az Európai Uniós jogalkotási folyamatokba, valamint a hatósági eljárásokba egyaránt.

A Légtér.hu egyik cégvezetőjeként repülésszakmai szempontból felügyelem a https://terkep.legter.hu Légtérkereső fejlesztését, képzésvezetőként irányítom a vállalkozás oktatási tevékenységét, valamint légtérkijelöléssel és repülőtér üzemben tartással kapcsolatos szakmai tanácsadást nyújtok. Konferenciákon, fórumokon és továbbképzéseken általában drónszabályozással kapcsolatos témák előadójaként találkozhattatok már velem, illetve a Légtér.hu oktatójaként légiközlekedési alapismereteket és repülésbiztonsággal kapcsolatos ismereteket tanítok.

Fontosnak tartom a hitelességet, ezért napi szinten nyomon követem a drónokkal kapcsolatos változásokat, ezáltal biztosíthatom, hogy ügyfeleink számára naprakész és szakmailag korrekt tájékoztatást nyújtunk.

Tuzson Gergely

2007-ben az informatikai, elektronikai és szoftverfejlesztési vállalkozását robothelikopter fejlesztéssel és gyártással bővítette. Az általa megvalósított eszközt kísérleti projektekben légi távérzékelésre alkalmazták, a távérzékelés később önálló vállalkozássá fejlődött. 

A távérzékelési és számítástechnikai vállalkozások sikeres vezetése mellett a Légtér.hu Kft. egyik alapítójaként a cég műszaki fejlesztéséért felelős.
2015-ben elvállalta a Drónpilóták Országos Egyesületének elnöki tisztségét, később, 2018 év végén pedig felkérték a Repülő és Légisport Szövetség elnöki tisztségére, ezért elköszönt az egyesület vezetésétől. A szövetség elsősorban a kisgépes repülést és a légisportokat fogja össze, ugyanakkor elnökként kiemelten fontosnak tartja a szövetség, a piaci és állami szereplők közötti jó kapcsolatrendszer kialakítását és fenntartását.

KAPCSOLAT​

A megkereséseket elsősorban e-mailben várjuk, kozultációra csak előre egyezetett időpontban van lehetőség!

Légtér.hu Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság
Székhely: 1112 Budapest, Kőérberki út 36/A
E-mail: legter@legter.hu
Bankszámlaszám: 10400140-50526866-56901001
Adószám: 25387959-2-43
Közösségi adószám: HU25387959
Cégjegyzékszám: 01-09-272264

írj nekünk!