légtér TRÉNING kurzusok

DIGITÁLIS VIDEÓS KURZUSOK​

A digitális anyagainkhoz bárhol és bármikor hozzáférhetsz.

Már több száz hallgató regisztrált kurzusainkra,  pozitív visszajelzéseik és vizsgaeredményeik  bizonyítják az összeállított anyagok sikerességét.

Videó kurzusok

Spórolj időt és tanulj nálunk! Kutatások igazolják, hogy a videós tananyagok nagyságrendekkel hatékonyabbak és gyorsabbak más képzési formáknál.

Próbatesztek

Próbavizsga rendszerünk tantárgyanként biztosít korlátlan gyakorlási lehetőséget, így bármikor ellenőrizheted tudásszinted, illetve magabiztosan vághatsz bele a vizsgákba.

Közösség

Tanulóink zárt Facebook csoportunkban feltehetik kérdéseiket egymásnak és csapatunk tagjainak, akik készséggel állnak rendelkezésedre a válaszadásban.

Ismerd meg kurzusainkat és tanulj nálunk!

Felületünkön gyorsan és kényelmesen juthatsz hozzá a tudásanyaghoz. Oktatási portálunkon kurzuskínálatunkat folyamatosan bővítjük.

Sokszínű kurzuspaletta

Oktatási felületünkön folyamatosan bővülő kurzuspalettával várjuk a tanulni vágyókat, legyen szó a pilóta nélküli légijárművekhez kapcsolódó kiegészítő A2 drón vizsgára felkészítésről, a hazai légtér használatáról vagy akár saját, Légtérkereső térinformatikai rendszerünk megismeréséről. A speciális kategóriájú műveletek engedélyeit bemutató videósorozat pedig kifejezetten a professzionális felhasználókat segíti a követelményeknek való megfelelésben.

Tanulj online!

Megfelel a jogszabályoknak

A Légtér.hu a felnőttképzők nyilvántartásába bejegyzett szervezet, valamint a távpilóták képzéséhez kapcsolódó képzési anyagaink megfelelnek a vonatkozó Európai Uniós jogszabályoknak.

Bármikor tanulhatsz

Nem kell másokhoz alkalmazkodnod, saját tempódban, a saját időbeosztásod szerint tanulhatsz.

Újranézhető anyagok

Kurzusainkat újranézheted, tananyagaink a nap 24 órájában folyamatosan rendelkezésedre állnak.

Gyakorlási lehetőségek

Minden kurzushoz egy külön kérdésbank kapcsolódik, a tesztsorok kitöltésével ellenőrizheted tudásod.

Kérdezz bátran

Zárt Facebook csoportunkban hallgatótársaid és csapatunk tagjai szívesen megválaszolják kérdéseidet és segítenek megérteni azokat.

Kurzusaink

Speciális kategóriájú műveletek engedélyei

A videósorozat  kifejezetten a professzionális felhasználókat segíti a követelményeknek való megfelelésben.

A2 drón vizsga felkészítés

A tananyag már több száz hallgatónál bizonyított, így a sikeres vizsga is garantált.

Légtér használat kurzus

Ha még csak most ismerkedsz a repüléssel vagy csak szeretnél mélyebb ismereteket szerezni a légtérhasználattal kapcsolatban, neked ajánljuk a Légtér használat kurzusunkat.

Légtérkereső pro kurzus

Ez az ingyenes videóanyag bemutatja a Légtérkereső térkép használatát és a PRO verzió előnyeit.