NÖVÉNYVÉDELMI DRÓNPILÓTA KÉPZÉS

Permetezz te is drónnal, hogy lépéselőnyt szerezz versenytársaiddal szemben!

Nyiss új kapukat a növénytermesztésben, vagy tanulj ki egy friss szakmát és válj az elsők között a precíziós gazdálkodás meghatározó piaci szereplőjévé!
Válaszd a Légtér.hu növényvédelmi drónpilóta alapképzését!

ONLINE képzés keretében is elvégezhető a tanfolyam!

A következő tanfolyam indulási ideje: 2024. június 17.

A jelentkezés határidő: 2024. június 14.

Tudtad, hogy a növényvédemi drónpilóta oktatás
ma már szakmát adó képzés?

A NÉBIH ÁLTAL AKKREDITÁLT NÖVÉNYVÉDELMI DRÓNPILÓTA KÉPZÉSSEL MOST KEZEDBEN LEHET A JÖVŐ SZAKMÁJA

VIZSGAGARANCIA REJTETT KÖLTSÉGEK NÉLKÜL

A drónpióta szakképesítéshez szükséges vizsga alapos felkészülést igényel

Nálunk biztosra mehetsz a vizsgán!

A2 vizsgafelkészítőt adunk, 300 kérdéses kérdésbankkal a garantált sikerért!

A precíziós gazdálkodás óriási versenyelőnyt jelent.

A szélsőséges időjárási viszonyok, a globális felmelegedés hatásai, a növényvédő szer és hatóanyag visszavonások, valamint az energiaárak drasztikus változása miatt a terméshozam már nem olyan kiszámítható, mint néhány évtizeddel ezelőtt. A magyar gazdálkodók helyzete egyre nehezebb.

Fokozódó társadalmi elvárás a mezőgazdaság irányába a növényvédő szerek felhasznált mennyiségének csökkentése, a termelők ugyanakkor egyre több növényvédelmi problémával szembesülnek

A kiszolgáltatottság egyre nagyobb az agrárium szereplői között. Nem véletlen, hogy egyre több gazdálkodó vallja azt: a modernizáció elengedhetetlen.

A fejlesztésre fordítható pályázati források célja a hatékonyság növelése és a fenntarthatóság biztosítása.

Ennek eléréséhez nem csak jó lehetőség, de megkerülhetetlen út is a digitalizáció, amely a mai modern mezőgazdaságban elkezdett beépülni a mindennapokba.

A precíziós megoldások, mint a drónos permetezés is, már nem csak felesleges újításnak számít. A kényelmi funkciókon túl, nélkülözhetetlen versenytényező lett az agráriumban.

Az innováció egyet jelent az életben maradással.

Növeld a hatékonyságot és csökkentsd a károkat drónos permetezéssel!

A hagyományos, földi gépekkel történő permetezésnek megvannak a maga előnyei , de a korlátai is. A permetező drónok használata kiváló lehetőség, hogy a két technológia előnyeinek ötvözésével mindig legyen lehetőség a gyors, pontos, szakszerű beavatkozásra. Számos olyan új lehetőséget nyit meg számodra a gazdálkodásban, amire eddig nem is gondoltál!

A permetező drónnal végre

 • elkerülheted a taposási és töréskárokat és a talaj tömörödését,
 • elhárulnak az akadályok: szélsőséges domborzati viszonyok, sár,
 • nagyobb biztonsággal tudod betartani a biológiai határidőket,
 • lehetőséged lesz a differenciált kijuttatásra,
 • növényvédő szert spórolsz meg a foltkezeléssel, mert csak oda kerül növényvédő szer, ahová szükséges,
 • előre programozható, optimalizált permetezési útvonal,
 • víz- és üzemanyagtakarékos megoldás birtokába jutsz.
Megannyi nyomós érv támasztja alá azt a tényt, hogy a mezőgazdaságban évről-évre egyre csak nő a kereslet azon vállalkozások és szakemberek iránt, akik drónok segítségével látják el a permetezést.

Ennek a feltételnek azonban gazdálkodóként, és drónos szolgáltatást nyújtó vállalkozóként is kötelező megfelelned.

A permetező drónok használata növényvédelmi és légi közlekedési szempontból is szigorúan szabályozott. Használatuk számtalan kockázati tényezővel jár.

Ezért hivatalos, jogszabályokban meghatározott szakmai képzések elvégzése, majd azt követően a Nébih-nél történő nyilvántartásba vétel nélkül a permetező drónok használata szigorúan tilos!

Az illegális tevékenység nem csak súlyos (több százezres, vagy akár milliós) bírságot von maga után, de akár a tevékenységtől történő eltiltással is járhat, amelyet a hatóság látókörébe kerülve célirányosan ellenőriznek is!

A drónos permetezés legális alkalmazásához tehát növényvédelmi drónpilóta szakképesítés megszerzésére van szükséged.

A Légtér.hu hatalmas szakmai tapasztalattal és tanulóbarát oktatási rendszerével ebben segít neked!

Hódítsd meg velünk az eget és a földet!

A növényvédelmi drónpilóta képzésen megismered többek között:

 • a drónozás legális és szabályos használatát, 
 • a pilóta nélküli járművek működését, 
 • a légi közlekedés szabályait,
 • a repülés és felszállás előtti feladatokat, 
 • a navigációs technikákat,
 • az aerodinamikai alapokat,
 • a légköri hatásokat,
 • az időjárási tényezőket,
 • az útvonaltervezést,
 • a döntéshozatali folyamatokat.
 • a drónokra vonatkozó növényvédelmi szabályokat.

Kik állnak a Légtér.hu mögött?

Bemutatkozik CSIPAK-TÖRÖK ÁGNES és TUZSON GERGELY a Légtér.hu Kft. cégvezetői.

(Kattints a névre!)

Ágnes már közlekedésmérnöki egyetemi évei alatt megismerkedett a drónok izgalmas világával, diplomamunkáját is ebben a témakörben készítette. Az elmúlt években számos szakmai cikket és tanulmányt publikált a drónok légtérbe integrálásának lehetőségeiről, repülésbiztonsági hatásairól, valamint a drónszabályozásról. Konferenciákon, fórumokon és továbbképzéseken is találkozhattok vele előadóként..

A hétköznapokban felügyeli a Légtér.hu Kft. saját fejlesztésű Légtérkereső Térképének működését, illetve szakértői tanácsadást nyújt az ügyfeleknek. Oktatóként pedig légiközlekedési alapismereteket és repülésbiztonsággal kapcsolatos ismereteket tanít.

Fontosnak tartja a hitelességet, ezért napi szinten nyomon követi a drónokkal kapcsolatos változásokat, hogy felelősséggel biztosítsa a naprakész és szakmailag korrekt tájékoztatást.

Csipak-Török Ágnes

Gergely 2007 óta foglalkozik távérzékeléssel. Informatikai, elektronikai és szoftverfejlesztési vállalkozását ekkor bővítette robothelikopter fejlesztéssel és gyártással. 2015-től 2018-ig a Drónpilóták Országos Egyesületének elnöki tisztségét látta el, ettől az évtől pedig a a Repülő és Légisport Szövetség elnökeként tevékenykedik.

A szövetség elsősorban a kisgépes repülést és a légisportokat fogja össze, ugyanakkor Gergely, elnökként kiemelten fontosnak tartja a piaci és állami szereplők közötti jó kapcsolatrendszer kialakítását és fenntartását.

A távérzékelési és számítástechnikai vállalkozásainak sikeres vezetése mellett, a Légtér.hu Kft. egyik alapítójaként 2015 óta felel a cég műszaki fejlesztéséért, valamint szervezi és irányítja a vállalkozás oktatási tevékenységét.

Tuzson Gergely

Miért válassz minket?

Biztos háttér, NÉBIH által kijelölt felnőttképző intézmény

Közel egy évtizedes múlttal rendelkezünk, egész pontosan 2015 óta állunk lelkesen a légtér felhasználók szolgálatában. A NÉBIH által kijelölt, pilóta nélküli légijárműves növényvédelmi alapképzés szervező felnőttképző intézménye vagyunk.

Ez alapján kaptunk jogosultságot a 08884005 számú növényvédelmi drónpilóta megnevezésű szakképesítés megszerzésére irányuló szakmai képzés megtartására.

Hatalmas tapasztalat, több ezer ügyfél

Cégünk az egyedülálló, Légtérkereső térinformatikai rendszerrel vált ismertté a légtérfelhasználók körében. Mára azonban a drónszektor meghatározó szereplőjévé is váltunk. Az elmúlt évek során magánszemélyek és vállalkozások ezreit segítettük szolgáltatásainkkal.

Piacvezető oktatási rendszer

Tanulóink több mint 90%-a sikeres vizsgát tesz már az első alkalommal is. Piacvezetők vagyunk a távpilóta képzés területén. Modern oktatási rendszerünk és minőségi tananyagunk segítségével számodra is biztosítjuk a repülés biztonságos végrehajtásához szükséges távpilóta kompetencia sikeres megszerzését.

Elismert és tapasztalt szakembergárda

Szolgáltatásaink kialakításánál a drónszakmában és a légiközlekedés egyéb szakterületein is elismert szakemberek segítségét vesszük igénybe. Az engedélyeztetési eljárások lefolytatása mellett térképes felülettel is segítjük a legális drónhasználatot.

Közösségi edukáció

Tájékoztató anyagokkal és előadásokkal és plusz szolgáltatásokkal  is segítjük a drónos társadalmat: Facebook csoportunk mára egy egymást segítő közösséggé nőtte ki magát. Létrehoztuk a Légtér Klub Videótárat, ahol naprakész, ingyenes tartalmakhoz juttatjuk az érdeklődőket a drónozással, szabályozással és hatósági eljárásokkal kapcsolatban.

A Légtér Klub Plusz előfizetéses csoport tagjainak pedig a naprakész információk mellett kérdezési lehetőséget, egyedi kedvezményeket és szolgáltatásokat is biztosítunk.

Mindenre kiterjedő, jó hangulatú gyakorlati oktatás

Nem csak a száraz elméletet adjuk át. A képzés keretein belül tapasztalt, több éve drónnal permetező kollégáinkkal jó hangulatú és mindenre kiterjedő gyakorlati oktatáson is részt veszel, ahol modern eszközökkel sajátíthatod el a drónhasználat minden csínját-bínját.

Komplex, megoldás fókuszú hozzáállás

Legfontosabb célunk minden esetben, hogy átvállaljuk partnereinktől a problémák megoldását azért, hogy ők a saját szakterületükre koncentrálhassanak. Így teljes körű megoldásokat nyújtunk ügyfeleinknek a drónszabályozásnak való megfeleléshez, hobbi felhasználók és professzionális ipari szereplők részére egyaránt. 

Személyes kapcsolattartás

Személyre szabott konzultációt és szakmai tanácsadást is biztosítunk akár számodra is, a dróniparban kitűzött céljaid megvalósításához.

Képzés tematikája

Növényvédelmi drón alapismeretek - 24 óra

 • A drónok műszaki – technikai jellemzői.
 • A növényvédelmi drónok földi üzemeltetésének szabályai, biztonságos tárolás, karbantartás, üzembe helyezés.
 • A drónok repülésre való felkészítésének műszaki – technikai feltételei.
 • A felszállás előtti teendők, aerodinamika, a légi tájékozódás és a meteorológia alapjai. Programozási eljárások, az útvonaltervezés módjai. A repülésre veszélyt jelentő tényezők, azok értékelése, illetve elhárítása.
 • Légi adatgyűjtés és felvételezés lehetőségei és korlátjai, a berendezések szakszerű és hatékony alkalmazása, az autonóm feladatvégrehajtás paraméterezése, a gyűjtött adatok, felvételek lementésének módja és biztonságos tárolásának szabályai.
 • A vegyszert, hatóanyagot kijuttató drónok alkalmazásának lehetőségei és korlátjai, a hatékony munkavégzés több szempontú optimalizálásának feltételei. A terület fölötti útvonal optimális meghatározása, az autonóm rendszerek megfelelő programozása, a dózisok előírt mennyiségben való kijuttatásának számvetése.
 • Az összes feltétel és eszköz, amelyek a drónos növényvédelmi kezelést befolyásolják és lehetővé teszik.

Agrometeorológiai alapismeretek - 24 óra

 • A légkör felépítése, összetevői és azok az alapvető hatások, amelyek meghatározzák a légkörben lejátszódó jelenségeket.
 • A légköri jelenségek alapvető hajtóerői és azok gyakorlati következményei.
 • A repülésmeteorológiai tényezők legfontosabb elméleti és gyakorlati következményei.
 • A drónos beavatkozásokat alapvetően meghatározó hőmérséklet elméleti összefüggések és gyakorlati jelentőségek mérési módszerei.
 • A víz szerepe a légkörben, a növényben és a talajban, felvételezésére megfelelő módszerek.
 • A makro- és mikrocsapadékok képződésének körülményei.
 • A lokális körülmények lehetséges hatása. 

Térinformatikai alapismeretek - 36 óra​

 • A térinformatikai rendszerek felépítése és adatkezelési módjai.
 • Legalább két térinformatikai szoftverrel alapműveletek végzése (egy általános célú és egy speciálisan drónok irányítására tervezett szoftver).
 • A térinformatikai rendszerek adattípusai és az azokkal történő alapvető adatbázis műveletek.
 • A térinformatikai adatok két alapvető típusa és az azokkal végezhető műveletek főbb típusai.
 • A hazai és a globális vetületi rendszerek alapelvei, és az adatok két rendszer között szoftveres transzformálása.
 • A helymeghatározó eszközök működési elvei és az azok mögött álló rendszerek. 

gyakorlati képzés - 18 óra

 • A drón permetező eszköz beüzemelése.
 • A drón eszközön elhelyezett permetezőszerkezet beüzemelése és karbantartása.
 • A repülési terv szoftveres előkészítésének lépései.
 • A kijuttatott növényvédőszer horizontális és vertikális eloszlását befolyásoló tényezők.
 • A drónos műveletek kockázatai, azok lereagálása, kezelése.
 • A precíziós mezőgazdasági mérnöki irányítótól kapott utasítások szakmai tartama.
 • Repülési gyakorlat (Minimális óraszám: 216 (18 óra gyakorlat / fő, amiből 10 ténylegesen repült óra / fő a maximum 12 fős csoportban)

GYAKORLATI KÉPZÉSEK HELYSZÍNEI

Hajmáskér és Mikepércs (Debrecen)

Megfelelő csoportlétszám esetén kihelyezett gyakorlatot is biztosítunk

MAGABIZTOS TUDÁS

A gyakorlati képzések kiscsoportos foglalkozás keretében valósulnak meg.

 A magabiztos tudás megszerzését gyakorlott drónpilóták biztosítják

A felsorolt elméleti oktatási anyagokat egészen a vizsgádig online elérhetővé tesszük számodra. Az elsajátított ismereteket tudáspróbák keretében tesztelheted. Ha elakadsz a tanulásban, ezeket az anyagokat a felkészülési idő alatt bármikor előveheted, vagy újra és újra átismételheted.

A gyakorlati képzésen több éves drónos permetezési tapasztalattal rendelkező szakemberek oktatnak. Közvetlen és jó hangulatú oktatás keretein belül adják át a drónnal történő kijuttatással és a technikai háttérrel kapcsolatos tudnivalókat. A megszerzett ismereteket a legmodernebb permetező drónokkal a helyszínen, „élesben” gyakorolhatod.

Tanulóink írták

Akik úgy döntenek, hogy elvégzik ezt a képzést bátran merem ajánlani a Légtér Tréninget!
A tananyag igen sokrétű témakörökből tevődik össze, aminek tévesztőjében könnyen el lehet tévedni.
Az oktatók igen magas és naprakész tudásának ha ez a tananyag át tud jönni megérthető és megtanulható formában.Az elméleti órák jó hangulatban telnek, tanárok előadásai nem voltak szárazak, a jövőben is használható és hasznos információt adtak át. Gyakorlaton jó állapotú gépekkel lehetett elsajátítani a vizsgafeladatokat. Az oktatók türelmesek,segítőkészek,mindegyik több éves modellező gyakorlattal rendelkezik, ismerik a gépek minden csínját-bínját. Itt is olyan tapasztalatokat és tudást szereztünk , ami a jövőbeni munkánk során hasznukra lesznek. Összességében egy teljesen használható tudásanyagot kaptunk nagyon jó hangulatú órákon olyan oktatóktól aki teljesen hitelesen ebben az új témában és gyorsan változó jogszabályi környezetben. köszönet nekik a lelkiismeretes munkájukért

Vinis Csaba János

Szabad az út a drónos permetezés előtt

Elérhető az első növényvédőszer hazánban, amely már kijuttatható pilóta nélküli légijárművel

A Mospilan 20 G rovarölő szer esetében történt meg az engedély kiterjesztése. A készítmény cseresznyében, meggyben és dióban alkalmazható drónnal történő permetezéssel, mellyel a termesztők a cseresznyelégy és a nyugati dióburok-fúrólégy ellen védekezhetnek

A növényvédelmi drónpilóta képzés továbbiakban nélkülözhetetlen lesz a munkavégzéshez:

Az első készítmények kiadásával elhárult minden akadály a drónos permetezés előtt. A jogszerű tevékenységhez viszont az alkalmazott drónnak továbbra is típusminősítéssel kel rendelkeznie , és a drónpilótának is szerepelnie kell a NÉBIH által vezetett drónpilóta nyilvántartásban.

MEZŐGAZDASÁGI PILÓTA NÉKÜLI LÉGIJÁRMŰ IRÁNYÍTÓI NYILVÁNTARTÁS​

Mezőgazdasági pilóta nélküli légijármű irányítói nyilvántartásba az jegyezhető be , aki:
– pilóta nélküli légijármű irányítói igazolvánnyal rendelkezik, valamint,
– pilóta nélküli légijárműves növényvédelmi alapképzést elvégezte

Tedd meg az első lépést az innováció felé és kerülj versenytársaid elé!

A permetező drónok használata növényvédelmi és légi közlekedési szempontból is szigorúan szabályozott. Használatuk számtalan kockázati tényezővel jár.

 • Ha magad is növénytermesztő vagy, illetve növénytermesztésben dolgozol, érdeklődsz az innovatív megoldások iránt, és a technika sem áll távol tőled,
 • vagy érdekel a drónozás és szeretnél olyan szakmát kitanulni, ami szinte megjelenése után már „hiánycikk” lett a piacon, 

nézd meg a bemeneti feltételeket és jelentkezz még ma a képzésre!

Növényvédelmi drónpilóta alapképzésre jelentkezhetsz, ha

Képzés díja

A teljes képzés ára 790.000,- Ft. Ez az oktatás áfamentes.

Jelentkezés

A képzésre jelentkezni az oktatas.legter.hu felületen keresztül lehet.

Nincs még gyakorlatod?

Ne aggódj, nálunk a kezdő lépéseket is elsajátíthatod.

Ne aggódj, neked is menni fog!

Ennyi információt követően valószínűleg már benned is tudatosult, hogy a növényvédelmi drónpilóta szakmához elszántságra, tanulni akarásra és magas fokú kvalitásra van szükség.

Itt nem csupán reptetésről van szó: a drónos permetezéssel járó földi kockázati tényezők, valamint a növényvédőszerek szabályos kijuttatása egyaránt megkövetelik a magasan képzett szakembereket. 

Küldetésünknek tartjuk, hogy Magyarországon minél több, kiváló kvalitású szakember végezzen legális keretek között drónos permetezést. És ezért minden tőlünk telhetőt meg is teszünk.

Képzéseink tematikája és a tananyagok elsajátításának rendszere szinte egyedülálló és rendkívül hatékony, ezért biztosak vagyunk benne, hogy neked is menni fog.

Rengeteg próbateszt és kérdésbank segíti a memorizálást, hogy felkészülten, magabiztosan és megmérettetésre készen állj neki minden vizsgádnak.

A vizsgáid sikerében olyan biztosak vagyunk, hogy ezért egyedülálló garanciát is vállalunk.

A permetező drónok használata növényvédelmi és légi közlekedési szempontból is szigorúan szabályozott. Használatuk számtalan kockázati tényezővel jár.

Oktatási módszerünk sikerességét igazolja, hogy hallgatóink túlnyomó többsége elsőre levizsgázik, ezért egyedülálló vizsgagaranciát vállalunk: 

ha nem sikerül a vizsgád, az első ismétlés díját mi álljuk∗. 

∗Ha minden belső vizsgát sikeresen teljesítesz, de a záróvizsga valamilyen oknál fogva nem sikerül, az első ismétlés számodra díjmentes.

Most pedig tanulmányozd át, mennyi mindent kapsz tőlünk, ha jelentkezel a képzésre.

Miért válaszd a légtér Tréning csomagját?

NÉBIH ÁLTAL KIJELÖLT PILÓTA NÉLKÜLI LÉGIJÁRMŰVES NÖVÉNYVÉDELMI ALAPKÉPZÉS

 • Konzultáció a legális drónos permetezéssel kapcsolatban INGYENESEN (értéke: 13.000 Ft).
 • A2 vizsgafelkészítő videókurzus INGYENESEN (értéke: 29.900 Ft).
 • UASSPCT - 60 óra elméleti tananyag és 16 óra gyakorlat videós visszanézési lehetőséggel a vizsga időppontjáig
 • 18 óra gyakorlati oktatás TAPASZTALT, PROFI OKTATÓKKAL, MODERN GÉPEKKEL.
 • Többszáz kérdésből álló kérdésbank A VIZSGA IDŐPONTJÁIG KORLÁTLAN HOZZÁFÉRÉSSEL.
 • Részletfizetési lehetőség Biztosítjuk számodra a részletfizetés lehetőségét is, ha egyszerre túl nagy kiadás lenne a képzés díja számodra. Vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben.
 • Sikeres vizsgáid esetén a tevékenység folytatásához műveleti engedély megszerzésére lesz szükséged. Az ehhez szükséges dokumentációhoz szakértői támogatást nyújtunk. 300.000 Ft KEDVEZMÉNNYEL.

A képzés díja: 790.000 Ft – akár azonnali hozzáféréssel a tananyagokhoz.

A képzés díja nem tartalmazza a szakképzettség megszerzéséhez szükséges vizsgák díját, amely további költségeket jelent.

A vizsgadíjat a vizsgára történő jelentkezés előtt elég nálunk befizetned, és mi továbbítjuk a Vizsgaközpont felé.

A jelentkezés határideje: 2024. június 14.

Mi történik a megrendelés után?

Rendelési és fizetési felületünk teljesen biztonságos és automatizált. Ezért, ha a „Megrendelem a képzést!” gombra kattintasz, akár már azonnal  hozzá is láthatsz a tananyagok és a letölthető anyagok megtekintéséhez. Hogyan? Mutatjuk:

 1. Kitöltöd adataiddal a felhasználói fiók felületét és kitalálsz egy jelszót, amellyel később is be tudsz majd lépni.
 2. Kiválasztod, hogy magánszemély vagy vállalkozás nevére kéred-e a számlát.
 3. Megadod a számlázáshoz szükséges adatokat.
 4. Választasz fizetési módot (bankkártya vagy átutalás). Bankkártyás fizetés esetén azonnali hozzáférést kapsz a tananyagokhoz.
 5. Az utolsó blokkban elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF) és az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat. Feliratkozhatsz szakmai hírlevelünkre, hogy mindig első kézből értesülj az újdonságokról.  Azt is bejelölheted, ha hozzájárulsz ahhoz, hogy a jövőben egyszer-kétszer telefonon is megkeressünk.
 6. Megrendelem” gomb megnyomását követően már teljesen automatizált a folyamat. Figyeld az e-mail postafiókodat: ide kapod az elektronikus számlát és az értesítéseket a további teendőkről. 

Kérdésed van, vagy segítségre lenne még szükséged?

Hogy időt nyerj magadnak, először is tanulmányozd át az alábbi, Gyakran Ismételt Kérdéseket. Lehet, hogy már más is feltette ugyanazt a kérdést és meg is válaszoltuk, így neked nem kell újra utána járni.

 • Hogyan és hol zajlik az oktatás?

Az elméleti oktatás nagy része online, videós tananyagokkal zajlik, szükség esetén viszont egyéni konzultációt is igénybe vehetsz, de e-mailben mindenről tájékoztatunk. Budaörsi Repülőtér, Hajmáskér repülőtér és Mikepércs (Debrecen mellett), de megfelelő csoportlétszám esetén kihelyezett gyakorlatot is biztosítunk.

 • Kell-e saját drón a képzéshez?

Nincs szükséged saját drónra, mert mi biztosítjuk számodra a teljes képzés során.

 • Mennyi ideig tart a képzés és mikortól tudok drónpilótaként dolgozni?

A képzés időtartama függ az előképzettségedtől és az időjárási viszonyoktól, amelyek a gyakorlati oktatás szempontjából lényegesek. Általánosságban elmondható, hogy a képzés megkezdésétől számítva 4-6 hónapon belül elkezdhetsz drónpilótaként tevékenykedni.

 • Mi történik, ha nem sikerül a vizsga?

Mindent megteszünk a sikeres vizsgád érdekében, de ha mégsem sikerülne, jelentkezhetsz egy újabbra. Egyedülálló garanciánknak köszönhetően az első ismétlés tanulóinknak díjmentes (amennyiben a belső vizsgákat sikeresen teljesítette).

Ha bármilyen segítségre van szükséged, vagy nem találtad meg a kérdésedre a választ, ne hezitálj vagy ne tartsd magadban. 

Mi szívesen segítünk neked, legyen az a képzéssel, vizsgákkal kapcsolatos kérdés, fordulj hozzánk bizalommal! 

Küldj nekünk e-mailt a legter@legter.hu címre és választ kapsz a kérdéseidre.

Ha nincs több kérdésed és felkeltettük az érdeklődésed a drónos permetezés iránt, akkor ne halogasd a jelentkezést!

Legyél te is növényvédelmi drónpilóta!

Tanulj és sajátítsd el azt a szakmát, melynek megszerzésével a jövő precíziós mezőgazdálkodásának egyik rendkívül hatékony fegyverét fogod birtokolni.

Akár gazdálkodsz, akár vállalkozóként vagy alkalmazottként helyezkedsz el, ha komolyan foglalkozol a szakmával és kihasználod a lehetőségeket, a siker nem marad el.

Kattints a lenti gombra és jelentkezz, hogy mielőbb tanulóink táborában üdvözölhessünk!

Műveleti engedély? luc?

A drónos permetezés kizárólag az EU rendelet szerinti SPECIÁLIS kategóriában hajtható végre. 

Ehhez műveleti engedélyre vagy LUC-ra lesz szükséged.

Cégünk referenciával rendelkezik a speciális kategóriára vonatkozó engedélyek beszerzésében is.

Ne kockáztass, bízd ránk az engedélyeztetést is !

NÉBIH ÁLTAL TANÚSÍTOTT

A Légtér Tréning Oktatási Kft. a NÉBIH által kijelölt pilóta nélküli légijárműves növényvédelmi alapképzés szervező felnőttképző intézmény, amely alapján jogosult a 08884005 számú növényvédelmi drónpilóta megnevezésű szakképesítés megszerzésére irányuló szakmai képzés megtartására.

Nyilvántartási szám: B/2023/001197

Felnőttképző engedély szám: E/2023/000091

Kérdés esetén keress minket az alábbi elérhetőségek egyikén

►+36 70 450 5960◄    ►LEGTER@LEGTER.HU◄