Mi vagyunk a Légtér.hu

Csomópont a légiközlekedésben

Térképes légtérkereső

A http://terkep.legter.hu információs rendszer működtetésével elsődleges célunk a légtérfelhasználók támogatása, a hatályos jogszabályok szerint folyamatosan karbantartott digitális légtérkereső térkép elérését tesszük mindenki számára elérhetővé. A térképen nem csak az állandó és a NOTAM-ban közzé tett eseti légtereket, hanem az átlapoló igénylések elkerülése érdekében az általunk ismert, már benyújtott, de még kijelölésre nem került eseti légtereket is megjelenítjük. A légtérigénylő adatait természetesen bizalmasan kezeljük.

A rendszer segítséget nyújt az eseti légtér igényléséhez kapcsolódó eljáráshoz, hogy megjeleníti a térképen megjelölt, kérelmezni kívánt eseti légtér kijelöléséhez szükséges dokumentumok listáját. A hozzánk eljuttatott, kitöltött kérelmeket munkatársunk áttekinti és támogatást nyújt a sikeres ügyintézés érdekében.

A rendszer jelenleg nyilvános béta teszt állapotban érhető el, az legter@legter.hu címen várjuk az oldallal kapcsolatos észrevételeket és javaslatokat.

Repülőtéri adatbázis

A légterek mellett Magyarország összes, üzemben tartási engedéllyel rendelkező repülőterét is ábrázoljuk, azok elérhetőségeivel, amelyeket a légiközlekedési hatóság által közzétett repülőtéri lista, valamint a hozzánk beérkezett információk alapján tudunk naprakészen tartani.

Távérzékelés

Teljeskörű távérzékeléssel kapcsolatos szolgáltatásokkal állunk rendelkezésre ügyfeleink részére, a távérzékelés engedélyeztetésének lefolytatásától egészen a távérzékelés végrehajtásáig, valamint az adatok feldolgozásáig.

Képzés

Cégünk a légtérkereső oldal működtetése mellett képzési tevékenységet is folytat. A repülésbiztonság fontos számunkra, így az is, hogy minden légiközlekedésben részt vevő megfelelő ismerettel rendelkezzen a légtér igénybevételével kapcsolatban. Ennek jegyében egy olyan speciális képzési tematikát dolgoztunk ki, amely kifejezetten a légtérszerkezettel kapcsolatos ismeretek átadására irányul. A légtér képzés mellett egyéni, személyre és vállalkozásra szabott légiközlekedési tananyag kidolgozását és oktatást vállalunk. 

 

Tanácsadás

A fenitek mellett cégünk további, légiközlekedéssel kapcsolatos egyéb tanácsadói tevékenységet folytat.

Adataink, elérhetőségeink

Légtér.hu Kft. Székhely: 1112 Budapest, Kőérberki út 36/A E-mail: legter@legter.hu Bankszámlaszám: 10400140-50526866-56901001 Adószám: 25387959-2-43 Közösségi adószám: HU25387959 Cégjegyzékszám: 01-09-272264 Telefonszám: +36305281321 és +36704505960 E-mail: legter@legter.hu Kérjük, hogy amennyiben eseti légtér igénylésével vagy a drónok legális használatával kapcsolatos kérdésük merül fel, a kapcsolatfelvétel előtt szíveskedjenek áttanulmányozni a honlapunkon található tájékoztatóinkat: Tájékoztatjuk a kedves érdeklődőket és ügyfeleinket, hogy a honlapunkon keresztül ingyenes tartalmakat biztosítunk a sikeres ügyintézések lebonyolítása érdekében. További  tájékoztatást csak tanácsadási szerződés esetén tudunk biztosítani, amelyhez kérje árajánlatunkat. A telefonos megkereséseket hétfőtől péntekig, helyi idő szerint 09:00 – 16:30-ig tudjuk fogadni. Hívószám kijelzés nélküli hívásunkat nem áll módunkban fogadni. Személyes ügyfélfogadás kizárólag előre egyeztetett időpontban. 1112 Budapest, Kőérberki út 36/A.

Üzenj nekünk!

Valamire nem találtál választ?

Ha így érzed, üzenj nekünk bátran!