Rólunk

A digitális légtérkereső

A http://terkep.legter.hu információs rendszer működtetésével elsődleges célunk a légtérfelhasználók támogatása, a hatályos jogszabályok szerint folyamatosan karbantartott digitális légtérkereső térkép elérését tesszük mindenki számára elérhetővé. A térképen nem csak az állandó és a NOTAM-ban közzé tett eseti légtereket, hanem az átlapoló igénylések elkerülése érdekében az általunk ismert, már benyújtott, de még kijelölésre nem került eseti légtereket is megjelenítjük. A légtérigénylő adatait természetesen bizalmasan kerüljük.

A légterek mellett Magyarország összes, üzemben tartási engedéllyel rendelkező repülőterét is ábrázoljuk, azok elérhetőségeivel, amelyeket a légiközlekedési hatóság által közzétett repülőtéri lista, valamint a hozzánk beérkezett információk alapján tudunk naprakészen tartani.

A rendszer a kezdeti időszakban elsősorban az eseti légtér kijelöléséhez kapcsolódó eljáráshoz kíván segítséget nyújtani úgy, hogy megjeleníti a térképen megjelölt, kérelmezni kívánt eseti légtér kijelöléséhez szükséges dokumentumok listáját. A hozzánk eljuttatott, kitöltött kérelmeket munkatársunk áttekinti és támogatást nyújt a sikeres ügyintézés érdekében.

A rendszer jelenleg nyilvános béta teszt állapotban érhető el, az admin@legter.hu címen várjuk az oldallal kapcsolatos észrevételeket és javaslatokat.

Cégünk a légtérkereső oldal működtetése mellett légiközlekedéssel kapcsolatos tanácsadói tevékenységet folytat.

A facebook.com/legter.hu oldalon rendszeresen beszámolunk továbbá a hazai és nemzetközi, a légiközlekedést érintő fontosabb jogszabályváltozásokról.

Adataink, elérhetőségeink

Légtér.hu Kft.
Székhely: 1088 Budapest, Rákóczi út 11. 3. em. 2.
E-mail: legter@legter.hu

Bankszámlaszám: 10400140-50526866-56901001
Adószám: 25387959-2-42
Közösségi adószám: 25387959

Telefonszám: +36305281321 és +36704505960

A telefonos megkereséseket hétfőtől péntekig, helyi idő szerint 09:00 – 16:30-ig tudjuk fogadni.

Személyes ügyfélfogadás kizárólag előre egyeztetett időpontban.