Drónhasználat 2021 előadás

A közelgő, pilóta nélküli légijárműveket, műveleteiket és a távpilótákat érintő, már ismert szabályozási részleteket mutatjuk be.
Ezt olvasd el!

2021.02.02-án megjelentek a kiegészítő rendeletek, melyek tartalmáról videóban és írásban is beszámoltunk.

Részletesen a Drón törvény 2021-ről itt olvashatsz! – cikkünket folyamatosan frissítjük a szabályok megjelenését követően.

Ezt olvasd el!
2020 végén és 2021 elején elfogadásra kerülnek/kerültek azok a jogszabályok és jogszabály módosítások, melyek a magyar drónhasználat szabályozását pontosítja. Cikkünk készültekor még csak részlegesen álltak rendelkezésre a kiegészítő rendeletek, azonban fontosnak éreztük, hogy összegezzük az eddig bevezetett módosításokat.

Drónhasználat 2021 - Facebook live

Számtalan kérdést kapunk minden nap azzal kapcsolatban, hogy mit tudunk már most a drónhasználatról és annak alkalmazásáról. Ahogy fent is írtuk, a kiegészítő rendelkezések még csak részlegesen kerültek bevezetésre.
Február 4-ére időzítettünk egy előadást melynek témája a drónhasználat lesz 2021-től. Az előadás ingyenesen megtekinthető volt a Facebook oldalunk szervezésében és bármikor vissza is nézhető.

Videós összefoglaló a januártól érvényes drónhasználatról

A videó a már megjelent szabályok alapján segít megismerni a 2021-es évtől a drónhasználat várható követelményeit. A további részletszabályok megjelenését követően a Légtér.hu  folyamatosan tájékoztatni fog arról, hogy mire kell figyelni.

Akadnak még kérdések?

Tisztában vagyunk azzal, hogy számos új és nehezen értelmezhető információ zúdult most a pilóta nélküli légijármű üzemeltetőkre. Ha te is azok közé tartozol, akiknek segítségre vagy tanácsadásra van szüksége, akkor csatlakozz közösségeinkhez vagy kérj konzultációt!

Facebook

Csatlakozz facebook közösségünkhöz és légy te is aktív tagja!

Oktatás

Oktatási felületünk folyamatosan bővülő tudásanyagokkal segíti a távpilótákat.

Konzultáció

Egyedi kérdésekre adunk személyre és problémára szabott válaszokat.