Drónhasználat 2021 előadás

Frissítve: 2021.02.05.

2020 végén és 2021 elején elfogadásra kerülnek/kerültek azok a jogszabályok és jogszabály módosítások, melyek a magyar drónhasználat szabályozását pontosítja. Cikkünk készültekor még csak részlegesen álltak rendelkezésre a kiegészítő rendeletek, azonban fontosnak éreztük, hogy összegezzük az eddig bevezetett módosításokat.

Részletesen a Drón törvény 2021-ről itt olvashatsz! – cikkünket folyamatosan frissítjük az szabályok megjelenését követően.

Drónhasználat 2021 - Facebook live

Számtalan kérdést kapunk minden nap azzal kapcsolatban, hogy mit tudunk már most a drónhasználatról és annak alkalmazásáról. Ahogy fent is írtuk, a kiegészítő rendelkezések még csak részlegesen kerültek bevezetésre.

2021.02.02-én megjelentek a kiegészítő rendeletek, melyek tartalmáról videóban és írásban is beszámoltunk.

Február 4-ére időzítettünk egy előadást melynek témája a drónhasználat lesz 2021-től. Az előadás ingyenesen megtekinthető volt a Facebook oldalunk szervezésében és bármikor vissza is nézhető.

Videós összefoglaló a januártól érvényes drónhasználatról

A videó a már megjelent szabályok alapján segít megismerni az idei évtől a drónhasználat várható követelményeit. A további részletszabályok megjelenését követően a Légtér.hu  folyamatosan tájékoztatni fog arról, hogy mire kell figyelni.

Valami nem tiszta?

Tisztában vagyunk azzal, hogy számos új és nehezen értelmezhető információ zúdult most a pilóta nélküli légijármű üzemeltetőkre. Ha te is azok közé tartozol, akiknek segítségre vagy tanácsadásra van szüksége, akkor tarts velünk 2021.02.11. 15:00 órakkor Légtér csoportunkban, ahol Csipak-Török Ágnes személyesen válaszol a felmerült kérdésekre.

Tudunk neked segíteni?

Eseti légtér igénylés

Légtér Képzés

ÚJ!

Légtér térkép