Szolgáltatásaink

Ingyenes szolgáltatások:

Cégünk díjmentesen vállalja az eseti és korlátozott légtér igénybevétele iránti kérelmek, valamint a tevékenység bejelentésének ellenőrzését, továbbá jelezzük, ha az Önök által kitöltött dokumentumok javításra szorulnak. A kérelmezőt tájékoztatjuk arról is, ha az eseti légtér kijelöléséhez, annak elhelyezkedéséből adódóan egyéb dokumentumok és engedélyek beszerzése szükséges.

Támogatjuk továbbá a modellező egyesületek működését, így a modellreptér program keretein belül térítésmentesen vállaljuk azon egyesületek légtérigényléseivel kapcsolatos ügyintézés teljeskörű lebonyolítását, akik részt vesznek ebben a programban. Ehhez 10 fő nyilatkozata szükséges arról, hogy a felhasználók az adott légtérben pilóta nélküli légijárművel rendszeresen hobbi és szabadidő eltöltése céljából repülnek. A modellreptérrel kapcsolatos részletes tájékoztatónk az http://legter.hu/modellrepterprogram/ oldalon található.

További szolgáltatások:

Jogszabályi követelmény, hogy bizonyos légterekben biztonsági felmérés elkészítése és a kérelemhez mellékelése szükséges az eseti légtér kijelöléséhez. Cégünk díjazás ellenében vállalja a felmérés elkészítését.

Teljeskörű szolgáltatásainkat igénybe vevők számára nem csak az eseti légtér kijelölésével kapcsolatos ügyintézés lebonyolítását, hanem a tevékenységtől függően egyéb engedélyek és dokumentumok beszerzését is vállaljuk.

A biztonsági felmérés és a kényelmi szolgáltatások ára a légtér elhelyezkedésétől és a rendelkezésre álló dokumentumoktól függően alakul. Árajánlathoz kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az elérhetőségeink egyikén.